de Mannen van de vloer

Onderhoud houten vloer

Onderhoud houten vloer of parketvloer is noodzakelijk als u deze mooi wilt houden. Wij voorzien u graag van het juiste onderhoudsadvies.

Parketvloeren die van goede kwaliteit zijn, die goed geschuurd en gelakt zijn en goed onderhouden worden, kunnen probleemloos en leven lang meegaan. Veel mensen denken dat onderhoud veel tijd kost maar dat is niet waar. De meeste parketvloeren vragen zelfs nauwelijks onderhoud.

Lak voor parketvloer:
Parketlak zorgt voor een sterke, filmvormende beschermlaag op uw parketvloer. Ontzettend praktisch en onderhoudsarm, want het hout hoeft niet te verzadigen. Naast glimmende lak vindt u bij ons ook matte lak en extreem matte lak. De matte varianten zorgen voor een natuurlijke uitstraling van uw parketvloer. Voor de hardheid en eindsterkte kiest u uit één of twee componenten lak.
Let goed op dat u de juiste reinigers gebruikt voor uw lakvloer.

Onderhout houten vloer:
Je kunt je parketvloer laten lakken of oliën. Een gelakte parketvloer is slijtvast en bestand tegen intensief gebruik en als je de vloer een paar keer per jaar behandelt met polish, blijft de parketvloer jaren mooi.
Een geoliede vloer hoef je maar 2 keer per jaar in de olie te zetten.
Of je nu kiest voor lakken of oliën, je hebt jaren plezier van je parketvloer.

Onderhoudsmiddelen voor zowel vloeren in de lak als in de olie zijn verkrijgbaar bij de Mannen van de Vloer.

Bij ons vind je alles wat nodig is om jouw vloer in topconditie te houden. En alleen de beste merken zoals: SKYLT, WOCA, Rubio Monocoat, Pallman, Lecol, Rigostep.

Niet alle onderhoudsproducten staan in deze catalogus, wij voorzien u graag van advies. En geven graag antwoord op uw vragen.
Wilt u onderhoudsproducten voor uw parketvloer bestellen? Neem dan contact met ons op, wij garanderen een goede prijs!