Parket schuren

Parket schuren: de Mannen van de Vloer onderdeel van Smit Parket onderscheidt zich als ambachtelijk parketbedrijf in Beilen, door 30 jaar ervaring en authentiek vakmanschap te combineren met de modernste technieken en trends van deze tijd. Renovatie, restauratie en onderhoudswerkzaamheden van houten vloeren zijn specialismen van de Mannen van de Vloer. Restauratie van klassieke parketvloeren in monumentale panden is telkens weer een uitdaging voor de parketteur. Maar ook het parket schuren en opnieuw afwerken of het onderhoud van een bestaande parketvloer behoort tot de veel voorkomende werkzaamheden van ons. Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook het onderhoud aan de parketvloeren van enkele gerenommeerde horeca bedrijven en musea uit de regio.

 

VRIJBLIJVEND ADVIES ? 06 2125 4777

de Mannen van Vloer; specialisten in onderhoud van houten vloeren en parket schuren

De Mannen van de Vloer levert, onderhoud en renoveert al ruim 30 jaar de vloeren van de Nederlandse huiskamers.

Houten vloer schuren, parket schuren, of nieuwe vloeren plaatsen. De Mannen van de Vloer heeft de kennis en de vakmensen voor de juiste beoordeling van de vloer en informeert u graag over de diverse behandelingsmogelijkheden.
Naast het polijsten, schuren en plaatsen biedt de Mannen van de Vloer ook andere onderhoudstechnieken.

Een ander specialisme is het kleuren van een bestaande parketvloer. Uiteraard wordt de vloer dan eerst kaal geschuurd, maar in een groot aantal gevallen kan de vloer na het schuren in een andere kleur worden afgewerkt, gerookt of geloogd.  Dit zorgt er niet alleen voor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet maar ook dat deze weer helemaal van deze tijd is.

de Mannen van de Vloer, simpelweg de beste partner voor uw houten vloer!

Traprenovatie is ook mogelijk, kies uit stijlvolle overzet treden van laminaat of hout en laat uw trap weer schitteren.

 

de Mannen van de vloer, parket schuren